Kombinasjonen av tradisjonelt skomakerhåndverk med innovasjon og teknologi, er grunnlaget for HAIX sin moderne produksjon av høykvalitets støvler. Fundamentet i produksjonen har siden starten, vært sko og støvler laget for operatører. Fottøyet er designet og utviklet for å møte ulike trusler og tøffe forhold. Det er derfor profesjonelle helter bruker HAIX.

Med motivasjonen for å produsere det tryggeste fottøyet for operatører innen ulike felt, har HAIX designet og utviklet sko og støvler for å møte ulike operasjonelle behov og krav.

HAIX militærstøvler / taktiske støvler: Robust fottøy for røff bruk

HAIX militær- og taktiske støvler er de perfekte følgesvennene for alle typer oppdrag. Både under krevende bruk og på lange marsjer, demonstrer de varighet og kvalitet dag etter dag. Holdbarheten og den passformen til HAIX militærstøvler er uten sidestykke, og de bærer deg trygt gjennom alle utfordringer. Den høye kvaliteten er testet og kontrollert under de tøffe forholdene som operatører, militær- og spesialstyrker står overfor. Dette gjør HAIX støvler til et pålitelig valg for alle som er avhengige av å kunne stole på utstyret sitt ute i felt.

BE-Tac-Mid-SZ-Cover-3IFiX3uOmR1oev_police

HAIX politistøvler – komfort og sikkerhet for daglig bruk

HAIX politistøvler gir deg den ultimate beskyttelse og komfort i enhver situasjon. Disse støvlene er testet i daglig bruk av politi og sikkerhetsstyrker og er perfekt tilpasset de operative behovene man har på jobb. Slitesterkt, varig materiale og optimal passform sørger for sikkerhet og pålitelighet ute i felt.

HAIX brannstøvler: sikkerhet og komfort for de tøffeste jobbene

En av de første innovasjonene da HAIX startet produksjonen i 1948, var utviklingen av funksjonelle lærstøvler for å forbedre sikkerheten og komforten til brannmenn. Under krevende brannoperasjoner, teller hvert sekund, og med HAIX brannstøvler er operatørene trygt utstyrt med pålitelige støvler for de tøffeste forhold. Denne produktlinjen har blitt en eliteserie med brannstøvler kjent for eksepsjonell sikkerhet, pålitelighet og komfort.

Testlaboratoriet – Sikring av høyeste kvalitet

Med motivasjonen for å lage det tryggeste og mest holdbare fottøyet for å møte de tøffeste forholdene og standardene, har Haix etablert et av verdens mest moderne testlaboratoriene. Deres mål er å overgå de juridiske minimumsstandardene satt med størst mulig margin og sikre et konstant høyt nivå av produktkvalitet. Resultatet av dette er økt sikkerhet, mer komfort og høyere kvalitet. Løpende kvalitetsovervåkingsprosedyrer sørger for at det samme høye kvalitetsnivået opprettholdes under produksjonsprosessen. Dette ambisiøse målet garanteres gjennom en rekke testprosedyrer.

Produsert i Europa

For å opprettholde de høyeste kvalitetsstandarder og en bærekraftig produksjon, er alle HAIX-produkter designet og produsert i Europa. Made in Europe står for høyeste kvalitet og sikrer maksimal sikkerhet for brukerne.

HAIX-støvler for alle utfordringer

Uansett hvilket felt du opererer i, eller type oppdrag du har, er HAIX-støvler det pålitelige valget som tåler enhver utfordring. Fra slagmarken til frontlinjene for politi og offentlig sikkerhet, gir HAIX-støvler påliteligheten og beskyttelsen du trenger. Med kombinasjonen av tradisjonelt håndverk, innovasjon og kompromissløs kvalitet, sikrer HAIX at du alltid er forberedt. Helter bruker HAIX fordi de vet at de kan stole på at de bruker de sikreste, mest slitesterke støvlene tilgjengelig; -klare for alt, hvor som helst.