Gjennom snø, isnende kaldt regn og lyden av frost under føttene dine, er det ingenting som slår komforten av et par varme og solide støvler.

HAIX-støvler kan bære deg trygt gjennom de tøffeste vintermånedene og gi full til dine operasjonelle behov. Støvlene er nøye utviklet etter tradisjonell skomakerkunst, og ingen detalj oversett, og akkurat som deg er HAIX-støvlene forberedt på alt.

HAIX er et selskap som drives av samspillet mellom teknologi og håndverk, og de utvikler alltid støvler med enestående funksjonalitet, testet for å takle de hardeste forholdene og kravene. Del for del produseres støvlene for å fungere sammen for optimal sikkerhet, komfort og varighet.

Vanntett takket være GORE-TEX®

Føttene dine holder seg tørre, og du holder deg frisk, siden Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR er vanntett og ekstremt pustende. Dette sikres av trelags GORE-TEX®-membranen gjennom hele fôret på Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart.

Sikkert grep takket være sklisikring

Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart gir deg stabilitet i alle posisjoner. For å beskytte deg mot å skli, tilbyr sålen på Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart med sin spesielle gummiblanding og innovative mønsterkonstruksjon ekstremt høy sklisikkerhet og grep på en rekke overflater.

Robust og trygg takket være utvendig lær

Den ekstreme robustheten til Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart sørger for at føttene dine holder seg uskadde i den tøffe hverdagen. Dette sikres av det slitesterke utvendige læret som ikke lar seg skade av spisse gjenstander eller skarpe kanter.

HAIX-Tactical-boots-winter

Varme føtter takket være fuskepelsfôr

Selv i de kalde månedene vil du føle deg helt komfortabel i Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR. Fuskepelsfôret holder føttene varme, slik at du holder deg varm på tross av frost og snø.

Haix-tactical-warm-boots

Ekstra sikkerhet

Ekstra beskyttelse for føttene dine: sikkerhetsbeskytterne i Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart sikrer deg mot skader i ankelområdet.

Metallfritt design lar deg passere alle sikkerhetskontroller

Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR er helt metallfri og derfor ideell for jobben i sikkerhetsområder. Dette gjør at man unngår plagsomme pipelyder og knirking fra skoenen.

Avlastende demping med HAIX Absorption

Du vil oppleve en komfortabel følelse i Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR, selv når du er ute i flere timer. Den integrerte kilen inni støvelen demper stegene dine. Vi kaller dette HAIX Absorption: komfortable og tørre støvler selv på lange arbeidsdager.

Klar for vinteren med HAIX og Equipnor

Når vinteren nærmer seg og været blir mer uforutsigbart, er pålitelig fottøy avgjørende. HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX WTR høy/svart er designet for å gi deg maksimal beskyttelse, komfort og stabilitet i selv de tøffeste forhold, skapt for å stå mot hard belastning både på jobb og i naturen.

Equipnors samarbeid med HAIX gir oss tilgang til fottøy av topp kvalitet som møter dine operasjonelle behov. Enten det gjelder sikkerhet, varme eller komfort, sørger vi for at du får det beste utstyret og er klar for vinteren.